Losos se špenátem
Porce 1
Losos je výborným zdrojem mastných kyselin a bílkovin, ale co víc, jednoduchý na přípravu. Díky listovému špenátu zase tělu dopřejete kyselinu listovou!
Doba přípravy
5 min
Doba vaření
10 min
Celková doba přípravy
15 min
Doba přípravy
5 min
Doba vaření
10 min
Celková doba přípravy
15 min
Ingredience
  1. 1 kus lososa
  2. 300 g listového špenátu
  3. kokosový olej
  4. sůl, pepř
Postup přípravy
  1. Lososa opláchněte, osolte a opepřete.
  2. Rozpalte kokosový olej a lososa opečte na pánvi. Na mírném plameni trvá cca 10 min, než se losos dobře propeče (záleží také na výšce daného kousku ryby).
  3. Mezitím co se připravuje losos, vložte špenát do hrnce a spařte jej horkou vodou. Můžete špenátové listy nechat ještě pár minut ve vodě, aby více změkly.
  4. Vodu ze špenátu slijte, listy pak osolte a opepřete.
  5. Lososa i špenát přendejte na talíř a nechte si chutnat!
NewMe.cz http://newme.cz/